Nettipelit

Numeerinen Paneeli

Leikur af muisti pelit

Numeerinen paneeli

Numeerinen Paneeli Luokitus: 4/10

Numeerinen paneeli peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Suorittaa jokaisen tason täytyy tehdä numerot pelilaudan solut vastaavat numerot kartalla. Kun valitset kaikki tyhjä solu se saa numero 1 ja kun valitset solun vieressä numero solujen määrä kasvaa yhdellä. Ohje: Et voi napsauttaa solua, joka on jo useita siihen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7171 kertaa verkossa. Ranking 2877 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 54 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7171 kertaa
Numeerinen Paneeli

logiikka peli, numerot, käyttävät muistia,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Numeerinen Paneeli selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Muisti Pelit nimeltään Numeerinen Paneeli. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Numeerinen Paneeli ja se liittyy Muisti Pelit. Uusi peli Numeerinen Paneeli on yksi parhaista peleistä Muisti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Numeerinen Paneeli että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Numeerinen Paneeli
EDELLINEN

Muisti pelit eniten pelatut pelit

Scooby Doo: Etsi Pari Pelata ►

Scooby doo: etsi pari

4
4 / 10 - 1020 ääntä
Pelattu
19590
kertaa

Hanki valmis toimimaan tätä hauskaa ja haastavaa muistia pelissä Scooby-Doo ja heittää sarjan \"Scooby Doo\". Voit voittaa enemmän pisteitä, jos on nopeampi. Tässä pelissä tulee olemaan 2 korttia eacg luonne ja sinun täytyy etsiä (klikkaamalla hiiren) 2 korttia samaa merkkiä.

Kuvia Elämän Meren Pelata ►

Kuvia elämän meren

4
4 / 10 - 534 ääntä
Pelattu
15896
kertaa

ottelu minulle on muistipeli, joka koostuu 6 krs 6 korttia yhteensä 36 korttia kokonaan mukana vedessä teema. 36 korttia jaetaan pareihin, joten on 18 paria kannen. Testaa taitosi ja näet jos voit lyödä kellon ja löytää kaikki 18 paria ennen kuin aika loppuu.

Muistaa Numero Pii Pelata ►

Muistaa numero pii

4
4 / 10 - 668 ääntä
Pelattu
14437
kertaa

PII Juoksija on muistipeli, jossa sinun täytyy muistaa peräkkäisiä numeroa matemaattinen vakio Pii. Croc on kävellä, kun ei ole lukua Pii ja hän laskee, kun ei ole lukua Pii. Käytät näppäimistöä kirjoittaa numeroita