Nettipelit

Hyppy Eläimet

Leikur af muisti pelit

Hyppy eläimet

Hyppy Eläimet Luokitus: 4/10

Hyppy eläimet peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä muistipeli, näet seuraavat eläimet: elefantti, karhu, sika, kissa, lehmä ja virtahepo. Nämä eläimet ovat menossa tekemään sarjaa hyppyjä. Sinun täytyy arvata missä järjestyksessä, ennen kuin aika loppuu. Häviät pelin, kun virhe kolme kertaa tai aika on päättynyt.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8709 kertaa verkossa. Ranking 2306 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 76 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8709 kertaa
Hyppy Eläimet

muisti, eläimet, hypätä,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Hyppy Eläimet selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Muisti Pelit nimeltään Hyppy Eläimet. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Hyppy Eläimet ja se liittyy Muisti Pelit. Uusi peli Hyppy Eläimet on yksi parhaista peleistä Muisti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Hyppy Eläimet että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Hyppy Eläimet
EDELLINEN

Muisti pelit eniten pelatut pelit

Scooby Doo: Etsi Pari Pelata ►

Scooby doo: etsi pari

4
4 / 10 - 1020 ääntä
Pelattu
19553
kertaa

Hanki valmis toimimaan tätä hauskaa ja haastavaa muistia pelissä Scooby-Doo ja heittää sarjan \"Scooby Doo\". Voit voittaa enemmän pisteitä, jos on nopeampi. Tässä pelissä tulee olemaan 2 korttia eacg luonne ja sinun täytyy etsiä (klikkaamalla hiiren) 2 korttia samaa merkkiä.

Kuvia Elämän Meren Pelata ►

Kuvia elämän meren

4
4 / 10 - 534 ääntä
Pelattu
15858
kertaa

ottelu minulle on muistipeli, joka koostuu 6 krs 6 korttia yhteensä 36 korttia kokonaan mukana vedessä teema. 36 korttia jaetaan pareihin, joten on 18 paria kannen. Testaa taitosi ja näet jos voit lyödä kellon ja löytää kaikki 18 paria ennen kuin aika loppuu.

Muistaa Numero Pii Pelata ►

Muistaa numero pii

4
4 / 10 - 668 ääntä
Pelattu
14394
kertaa

PII Juoksija on muistipeli, jossa sinun täytyy muistaa peräkkäisiä numeroa matemaattinen vakio Pii. Croc on kävellä, kun ei ole lukua Pii ja hän laskee, kun ei ole lukua Pii. Käytät näppäimistöä kirjoittaa numeroita