Nettipelit

Miley Cyrus Meikit

Leikur af meikkauspelit

Miley Cyrus Meikit

Miley Cyrus Meikit Luokitus: 5/10

Miley Cyrus Meikit peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Miley Cyrus on näyttelijä ja laulaja, joka pelaa päähenkilö merkkiä televisiosarjassa Hannah Montana. Tässä pelissä, sinun täytyy muodostavat näyttelijä tilaisuudessa, jonka haluat (konsertti, puolue, Gala). Sinun täytyy valita meikki ja tarvikkeet haluat. Oikealla kuvakkeet kaikki elementit, joita voit muokata. Huulet, silmät, silmäripset, kulmakarvat, posket, hiukset, hiusten väri, ja ihon väri. Voit laittaa koruja ja tarvikkeet, kuten korvakorut, lasit, kaulakoruja ja tiara hänen päänsä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 14118 kertaa verkossa. Ranking 1489 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 512 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 14118 kertaa
Miley Cyrus Meikit

Miley Cyrus on Hannah Montana laulaja. Tässä pelissä sinun täytyy tehdä jopa näyttelijä osapuolelle. Sinulla on suuri joukko ja kaikki elementit voit hakea kosmetiikka kasvot tyttö. Malli on valmis meikkiä kaikki värit ja sävyt haluat. Meikki on osa modernia tyyliä nuori näyttelijä ja kuuluisa kuin hän on. Tähti tv-sarja, joka on Yhdysvaltain kaksinkertainen elämän merkki, joka on tavallinen tyttö päivällä ja kuuluisa laulaja yöllä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Miley Cyrus Meikit selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Meikkauspelit nimeltään Miley Cyrus Meikit. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Miley Cyrus Meikit ja se liittyy Meikkauspelit. Uusi peli Miley Cyrus Meikit on yksi parhaista peleistä Meikkauspelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Miley Cyrus Meikit että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Miley Cyrus Meikit
EDELLINEN

Meikkauspelit eniten pelatut pelit

merkkiin asti Hanna Montana Pelata ►

Merkkiin asti Hanna Montana

3
3 / 10 - 41604 ääntä
Pelattu
316096
kertaa

Haluatko työskennellä meikkiä? Nyt voit teeskennellä meikki tähti kuin tämä laulaja. Muodostavat Hanna Montana niin voit mennä ulos ja toimimaan lavalla. Tämä tyttö on nuori laulaja, joka on maailmankuulu. Sinun tehtäväsi tänään on tehdä se näyttää parhaan mahdollisen kuvan. Sinun täytyy saada alkuperäisen tekevät hänelle. Nuoret tytöt ovat hyvin rohkeita värejä, joten se luo kuvan se antaa sinulle enemmän kaunis. Jokainen elementtejä, joita voit soveltaa meikki ja h ...

indian meikkivoiteet Pelata ►

Indian meikkivoiteet

3
3 / 10 - 4932 ääntä
Pelattu
58079
kertaa

Intian tavalla tässä peliä on sovellettava makeup sellaisen mallin Intian, sinun tulee valita oikeat värit ja valitse sopiva vaatteita ja kaikki, joka edustaa Intian tavalla.