Nettipelit

Meikki Miley Cyrus

Leikur af meikkauspelit

Meikki Miley Cyrus

Meikki Miley Cyrus Luokitus: 5/10

Meikki Miley Cyrus peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pelaa meikki antaa näyttelijä Miley Cyrus, joka on hyvin tunnettu ja kaikkien rakastama. Tässä pelissä sinun täytyy tehdä ylös Miley Cyrus ja voit vaihtaa väriä hiukset ja vaatteet, monia vaihtoehtoja luovuutta. Miley Cyrus on näyttelijä ja laulaja amerikkalainen, joka pelaa Hannah Montana sarjassa sama nimi ja lähetetä Disney Channel. Jos haluat pelata, sinun täytyy klikkaa hiirellä kuvakkeita vasemmassa yläkulmassa näytön ja ​​mennä tekee jokainen asia muuttaa imagoaan.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 17127 kertaa verkossa. Ranking 1177 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 876 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 17127 kertaa
Meikki Miley Cyrus

Miley Cyrus tarvitsee makeover ja sinun täytyy tehdä tätä työtä. Sinun täytyy antaa kasvojenkohotuksen sen muotoilu uusilla meikki ja väri kasvot ja hiukset. Peli, joka testaa kykyä innovaatioihin maailmaan meikki ja tyyli. Tämä poptähti on mennä moderni osallistua kilpailuihin ja juhliin, joihin se osallistuu. Toki voit viettää hauskaa samalla antaa uuden ilmeen meidän suosikki näyttelijä. Meillä kaikilla on hyvin koettu roolistaan ​​Miley Cyrus niin kuuluisa ja hänen työnsä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Meikki Miley Cyrus selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Meikkauspelit nimeltään Meikki Miley Cyrus. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Meikki Miley Cyrus ja se liittyy Meikkauspelit. Uusi peli Meikki Miley Cyrus on yksi parhaista peleistä Meikkauspelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Meikki Miley Cyrus että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Meikki Miley Cyrus
EDELLINEN

Meikkauspelit eniten pelatut pelit

merkkiin asti Hanna Montana Pelata ►

Merkkiin asti Hanna Montana

3
3 / 10 - 41604 ääntä
Pelattu
315826
kertaa

Haluatko työskennellä meikkiä? Nyt voit teeskennellä meikki tähti kuin tämä laulaja. Muodostavat Hanna Montana niin voit mennä ulos ja toimimaan lavalla. Tämä tyttö on nuori laulaja, joka on maailmankuulu. Sinun tehtäväsi tänään on tehdä se näyttää parhaan mahdollisen kuvan. Sinun täytyy saada alkuperäisen tekevät hänelle. Nuoret tytöt ovat hyvin rohkeita värejä, joten se luo kuvan se antaa sinulle enemmän kaunis. Jokainen elementtejä, joita voit soveltaa meikki ja h ...

indian meikkivoiteet Pelata ►

Indian meikkivoiteet

3
3 / 10 - 4932 ääntä
Pelattu
57831
kertaa

Intian tavalla tässä peliä on sovellettava makeup sellaisen mallin Intian, sinun tulee valita oikeat värit ja valitse sopiva vaatteita ja kaikki, joka edustaa Intian tavalla.