Nettipelit

Lisätään 10 Zuma

Leikur af matematiikka pelit

Lisätään 10 zuma

Lisätään 10 Zuma Luokitus: 1/10

Lisätään 10 zuma peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä tulee olemaan riviä pallot numeroilla niitä. Voit ampua palloja lisätä uusia palloja, että linja. Kun pallot voit ampua ja pallot vieressä lisätä enintään 10, nämä pallot on tuhottu. Voit myös tuhota ryhmä sama numeroituja palloja, joissa oli vain yksi pallo. Kun tuhota kaikki pallot voit edetä seuraavalle tasolle. Jos pallot päästä reikä, sinun menettää pelin. Joskus tulee olemaan kolikoita, jotka näkyvät ruudulla, voit ampua kolikoiden saada värit pallot LAJITTELE jonkin aikaa, se on paljon helpompaa. Käytä hiirtä valvonnan suuntaan laukaukset ja sitten ampua. Voit myös painamalla välilyöntinäppäintä vaihtamaan välillä pallo ampua ja seuraavan pallon ampumaan.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 304873 kertaa verkossa. Ranking 22 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 1.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Arvosana perustuu 41536 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 304873 kertaa
Lisätään 10 Zuma

Zuma, Zuma lisäys, lisääminen, Lisäys, nopea laskelma,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Lisätään 10 Zuma selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Matematiikka Pelit nimeltään Lisätään 10 Zuma. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Lisätään 10 Zuma ja se liittyy Matematiikka Pelit. Uusi peli Lisätään 10 Zuma on yksi parhaista peleistä Matematiikka Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Lisätään 10 Zuma että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Lisätään 10 Zuma
EDELLINEN

Matematiikka pelit eniten pelatut pelit

Muisti ja operaatiot Pelata ►

Muisti ja operaatiot

4
4 / 10 - 7452 ääntä
Pelattu
97099
kertaa

Loppuun, peli on selvä kaikki palaset. löytää toimenpiteitä voimassa. Sinulla on kolme tapa siihen. 1 - Ottelun tulos on toimintaa, jossa numero. 2 - Kaksi numeroita yhtä 3 - Kaksi toimien yhdessä saman tuloksen.

matematiikka rajat haku Pelata ►

Matematiikka rajat haku

5
5 / 10 - 11012 ääntä
Pelattu
62884
kertaa

Tämä on voimakas lisäämällä peliin! Ohjeet: Klikkaa ja vedä hiirellä ympyrän numerot. Circle numerot vertikaalisesti vaakasuoraan tai viistosti ja löytää summa sitä pyytää. Control Scheme: palo: vasen hiiri, liikkuvuus: hiiri.