Nettipelit

Kiipeä Tekee Matematiikka

Leikur af matematiikka pelit

Kiipeä tekee matematiikka

Kiipeä Tekee Matematiikka Luokitus: 7/10

Kiipeä tekee matematiikka peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, sinun tehtäväsi on kiivetä vuoren huipulle vastaamalla yksinkertaisia ​​matemaattisia kysymyksiin nopeammin kuin vastustaja (tietokone tai ihminen). Jokainen vuorollaan, oikea vastaus voit siirtää ylös vuorelle 1, 2 tai 3 askeleen perustuvat kuinka kovaa kysymys oli, tai takaisin sama määrä vaiheita, jos vastaat väärin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 13818 kertaa verkossa. Ranking 1564 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 378 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 13818 kertaa
Kiipeä Tekee Matematiikka

Olet antanut eri IQ pisteitä vastaamalla kysymykseen oikein. Olet myös myönnetty bonus IQ pisteitä vastaamalla kysymykseen alle 10 sekunnin. Varo käynnisty, he voivat auttaa sinua kiivetä vuorelle.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kiipeä Tekee Matematiikka selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Matematiikka Pelit nimeltään Kiipeä Tekee Matematiikka. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kiipeä Tekee Matematiikka ja se liittyy Matematiikka Pelit. Uusi peli Kiipeä Tekee Matematiikka on yksi parhaista peleistä Matematiikka Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kiipeä Tekee Matematiikka että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kiipeä Tekee Matematiikka
EDELLINEN

Matematiikka pelit eniten pelatut pelit

Lisätään 10 Zuma Pelata ►

Lisätään 10 zuma

1
1 / 10 - 41526 ääntä
Pelattu
303161
kertaa

Tässä pelissä tulee olemaan riviä pallot numeroilla niitä. Voit ampua palloja lisätä uusia palloja, että linja. Kun pallot voit ampua ja pallot vieressä lisätä enintään 10, nämä pallot on tuhottu. Voit myös tuhota ryhmä sama numeroituja palloja, joissa oli vain yksi pallo. Kun tuhota kaikki pallot voit edetä seuraavalle tasolle. Jos pallot päästä reikä, sinun menettää pelin. Joskus tulee olemaan kolikoita, jotka näkyvät ruudulla, voit ampua kolikoiden saada värit pallo ...

Muisti ja operaatiot Pelata ►

Muisti ja operaatiot

4
4 / 10 - 7452 ääntä
Pelattu
95837
kertaa

Loppuun, peli on selvä kaikki palaset. löytää toimenpiteitä voimassa. Sinulla on kolme tapa siihen. 1 - Ottelun tulos on toimintaa, jossa numero. 2 - Kaksi numeroita yhtä 3 - Kaksi toimien yhdessä saman tuloksen.