Nettipelit

Aseet Matematiikan Hävittäminen

Leikur af matematiikka pelit

Aseet matematiikan hävittäminen

Aseet Matematiikan Hävittäminen Luokitus: 6/10

Aseet matematiikan hävittäminen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämän ilmainen online-peli on ratkaista matemaattisia ongelmia voidakseen tuhota vihollisia. Oman luoteja vaikuttaa kun ampua vihollisia, sinun täytyy ensin vastata yksinkertaiseen matematiikan kysymys. Kirjoita vastaus, kun se ponnahtaa ylös ja paina enter lähetä se. Jos vastaat kysymykseen tarpeeksi nopeasti, sinut palkitaan kanssa instant reload. Muuten, aseesi vie aikaa ladata jokaisen laukaisun jälkeen. Nuolinäppäimillä liikkua, välilyöntiä ampua ja Enter-näppäintä toimittamaan vastauksen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8770 kertaa verkossa. Ranking 3167 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 60 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8770 kertaa
Aseet Matematiikan Hävittäminen

Harjoittele aritmeettinen joten voit vastata kysymyksiin nopeasti. Yritä saada niin monta pistettä kuin mahdollista ennen kuolemaansa! Nuolinäppäimillä liikkua tankkiin, ja palo tykki välilyöntiä. Kun osut vihollisen, pieni ikkuna avautuu yksinkertaisen matematiikan kysymys ja edistymispalkki, joka edustaa ajastin. Kun tämä ajastin näyttää nollaa, niin sinun täytyy ampua tankkiin kokeilla kokonaan eri kysymys.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Aseet Matematiikan Hävittäminen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Matematiikka Pelit nimeltään Aseet Matematiikan Hävittäminen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Aseet Matematiikan Hävittäminen ja se liittyy Matematiikka Pelit. Uusi peli Aseet Matematiikan Hävittäminen on yksi parhaista peleistä Matematiikka Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Aseet Matematiikan Hävittäminen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Aseet Matematiikan Hävittäminen
EDELLINEN

Matematiikka pelit eniten pelatut pelit

Lisätään 10 Zuma Pelata ►

Lisätään 10 zuma

1
1 / 10 - 41526 ääntä
Pelattu
303161
kertaa

Tässä pelissä tulee olemaan riviä pallot numeroilla niitä. Voit ampua palloja lisätä uusia palloja, että linja. Kun pallot voit ampua ja pallot vieressä lisätä enintään 10, nämä pallot on tuhottu. Voit myös tuhota ryhmä sama numeroituja palloja, joissa oli vain yksi pallo. Kun tuhota kaikki pallot voit edetä seuraavalle tasolle. Jos pallot päästä reikä, sinun menettää pelin. Joskus tulee olemaan kolikoita, jotka näkyvät ruudulla, voit ampua kolikoiden saada värit pallo ...

Muisti ja operaatiot Pelata ►

Muisti ja operaatiot

4
4 / 10 - 7452 ääntä
Pelattu
95837
kertaa

Loppuun, peli on selvä kaikki palaset. löytää toimenpiteitä voimassa. Sinulla on kolme tapa siihen. 1 - Ottelun tulos on toimintaa, jossa numero. 2 - Kaksi numeroita yhtä 3 - Kaksi toimien yhdessä saman tuloksen.