Nettipelit

Sudoku, Kakuro tai futoshiki

Leikur af matematiikka pelit

Sudoku, kakuro tai futoshiki

Sudoku, Kakuro tai futoshiki Luokitus: 4/10

Sudoku, kakuro tai futoshiki peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Uusi Sudoku, Kakuro ja Futoshiki peliä joka päivä. Maanantaista perjantaihin olet normaali vaikeuksissa palapelit, kun lauantaina ja sunnuntaina on vaikeampaa versiot paljon vaikeampaa palapelit kouluttaa aivoihin. Klikkaa solun kirjoittaa numeron, kaksoisosoita (tai Shift-click) ja anna mahdollisimman monta. Check out apua sääntöjä jokaista peliä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 39388 kertaa verkossa. Ranking 449 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 5432 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 39388 kertaa
Sudoku, Kakuro tai futoshiki

Sudoku, Kakuro, futoshiki,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sudoku, Kakuro tai futoshiki selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Matematiikka Pelit nimeltään Sudoku, Kakuro tai futoshiki. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sudoku, Kakuro tai futoshiki ja se liittyy Matematiikka Pelit. Uusi peli Sudoku, Kakuro tai futoshiki on yksi parhaista peleistä Matematiikka Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sudoku, Kakuro tai futoshiki että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sudoku, Kakuro tai futoshiki
EDELLINEN

Matematiikka pelit eniten pelatut pelit

Lisätään 10 Zuma Pelata ►

Lisätään 10 zuma

1
1 / 10 - 41526 ääntä
Pelattu
303161
kertaa

Tässä pelissä tulee olemaan riviä pallot numeroilla niitä. Voit ampua palloja lisätä uusia palloja, että linja. Kun pallot voit ampua ja pallot vieressä lisätä enintään 10, nämä pallot on tuhottu. Voit myös tuhota ryhmä sama numeroituja palloja, joissa oli vain yksi pallo. Kun tuhota kaikki pallot voit edetä seuraavalle tasolle. Jos pallot päästä reikä, sinun menettää pelin. Joskus tulee olemaan kolikoita, jotka näkyvät ruudulla, voit ampua kolikoiden saada värit pallo ...

Muisti ja operaatiot Pelata ►

Muisti ja operaatiot

4
4 / 10 - 7452 ääntä
Pelattu
95837
kertaa

Loppuun, peli on selvä kaikki palaset. löytää toimenpiteitä voimassa. Sinulla on kolme tapa siihen. 1 - Ottelun tulos on toimintaa, jossa numero. 2 - Kaksi numeroita yhtä 3 - Kaksi toimien yhdessä saman tuloksen.