Nettipelit

Muisti ja operaatiot

Leikur af matematiikka pelit

Muisti ja operaatiot

Muisti ja operaatiot Luokitus: 4/10

Muisti ja operaatiot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Loppuun, peli on selvä kaikki palaset. löytää toimenpiteitä voimassa. Sinulla on kolme tapa siihen. 1 - Ottelun tulos on toimintaa, jossa numero. 2 - Kaksi numeroita yhtä 3 - Kaksi toimien yhdessä saman tuloksen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 95837 kertaa verkossa. Ranking 122 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 7452 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 95837 kertaa
Muisti ja operaatiot

muistiin, matematiikkaa, etsiä, etsiä ja löytää,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Muisti ja operaatiot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Matematiikka Pelit nimeltään Muisti ja operaatiot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Muisti ja operaatiot ja se liittyy Matematiikka Pelit. Uusi peli Muisti ja operaatiot on yksi parhaista peleistä Matematiikka Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Muisti ja operaatiot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Muisti ja operaatiot
EDELLINEN

Matematiikka pelit eniten pelatut pelit

Lisätään 10 Zuma Pelata ►

Lisätään 10 zuma

1
1 / 10 - 41526 ääntä
Pelattu
303161
kertaa

Tässä pelissä tulee olemaan riviä pallot numeroilla niitä. Voit ampua palloja lisätä uusia palloja, että linja. Kun pallot voit ampua ja pallot vieressä lisätä enintään 10, nämä pallot on tuhottu. Voit myös tuhota ryhmä sama numeroituja palloja, joissa oli vain yksi pallo. Kun tuhota kaikki pallot voit edetä seuraavalle tasolle. Jos pallot päästä reikä, sinun menettää pelin. Joskus tulee olemaan kolikoita, jotka näkyvät ruudulla, voit ampua kolikoiden saada värit pallo ...

matematiikka rajat haku Pelata ►

Matematiikka rajat haku

5
5 / 10 - 11012 ääntä
Pelattu
61881
kertaa

Tämä on voimakas lisäämällä peliin! Ohjeet: Klikkaa ja vedä hiirellä ympyrän numerot. Circle numerot vertikaalisesti vaakasuoraan tai viistosti ja löytää summa sitä pyytää. Control Scheme: palo: vasen hiiri, liikkuvuus: hiiri.