Nettipelit

Mario Starcatcher 2

Leikur af Mario Bros Pelit

Mario Starcatcher 2

Mario Starcatcher 2 Luokitus: 5/10

Mario Starcatcher 2 peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Uusi seikkailu Mario, kun Tähteä maailma. Kokeile pyynnissä Tähti kaikilla tasoilla käyttämällä Walk, nuolinäppäimillä ja Jump kanssa tilaa baarissa. Vuonna lohkojen on kolikoita, ja joidenkin lohkojen laukaisimet tapahtumia. Kerätään vihreä sienenmuotoisella ylimääräistä elämää, ja paina sininen siirtyy käynnistää tapahtumia.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 46726 kertaa verkossa. Ranking 335 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 6020 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 46726 kertaa
Mario Starcatcher 2

Mario Bros, Mario Starcatcher, Mario Star Catcher, Mario pelin

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Mario Starcatcher 2 selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Mario Bros Pelit nimeltään Mario Starcatcher 2. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Mario Starcatcher 2 ja se liittyy Mario Bros Pelit. Uusi peli Mario Starcatcher 2 on yksi parhaista peleistä Mario Bros Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Mario Starcatcher 2 että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Mario Starcatcher 2
EDELLINEN

Mario Bros Pelit Eniten pelatut pelit

Super Mario Maailma 1 Pelata ►

Super Mario Maailma 1

5
5 / 10 - 103464 ääntä
Pelattu
511120
kertaa

Uusi seikkailu Mario, sinun on kerättävä kaikki kolikot huolellisesti on esineitä, jotka voivat satuttaa sinua ja vähentää terveydelle. Käytä nuolia liikkua, ja löytää piilotettuja kolikoita.

Super Mario Maailma 3 Pelata ►

Super Mario Maailma 3

6
6 / 10 - 37394 ääntä
Pelattu
188847
kertaa

Kolmas erä tämän seikkailu Mario, sinun on kerättävä kaikki kolikot huolellisesti on esineitä, jotka voivat satuttaa sinua ja vähentää terveydelle. Käytä nuolia liikkua, ja löytää piilotettuja kolikoita.

Super Mario Maailma 2 Pelata ►

Super Mario Maailma 2

5
5 / 10 - 30490 ääntä
Pelattu
163014
kertaa

Toinen erä tämän seikkailu Mario, sinun on kerättävä kaikki kolikot huolellisesti on esineitä, jotka voivat satuttaa sinua ja vähentää terveydelle. Käytä nuolia liikkua, ja löytää piilotettuja kolikoita.