Nettipelit

Etsi kaupunki

Leikur af maantiede pelit

Etsi kaupunki

Etsi kaupunki Luokitus: 6/10

Etsi kaupunki peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kuinka paljon sinä tiedät maailman maantiede? Tässä kiinnostavaa peliä voi osoittautua taitojasi maantiedon. Sinun täytyy vastata testejä etukäteen tasolla. Sinun täytyy löytää kaupungin, että peli kertoo sinulle. Lontoo, Zagreb, tai Kampala Ugandassa ... peli antaa sinulle pisteitä sen mukaan, kuinka lähellä olet alaspäin kartalla. Se on hauska peli, jossa on paljon opittavaa maantieteestä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 123026 kertaa verkossa. Ranking 91 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 6384 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 123026 kertaa
Etsi kaupunki

sijainti, kaupungin, maailmanlaajuisen maantiede, maailma maantiede, löytää Towns, etsiä kaupungista,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Etsi kaupunki selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Maantiede Pelit nimeltään Etsi kaupunki. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Etsi kaupunki ja se liittyy Maantiede Pelit. Uusi peli Etsi kaupunki on yksi parhaista peleistä Maantiede Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Etsi kaupunki että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Etsi kaupunki
EDELLINEN

Maantiede pelit eniten pelatut pelit

Tiedot maantiede Pelata ►

Tiedot maantiede

6
6 / 10 - 11432 ääntä
Pelattu
179400
kertaa

Tiedätkö, missä ovat kaikki maailman maissa? Niin tätä peliä tiedätte. Pelissä on kaksi osaa: - Käytännön oppia - Kilpailu pelaamiseen Voit valita mantereella, jota haluat pelata ja että mantereella, sinun on löydettävä kaikkiin maihin, jotka olet ehdottanut. Onnea

Pääkaupungeissa Maailman Pelata ►

Pääkaupungeissa maailman

6
6 / 10 - 9556 ääntä
Pelattu
137138
kertaa

Tässä maantiede peli, sinun täytyy vastata kysymyksiin, tietokone sanoo sinulle. Saat 75 pistettä jos arvaat vastauksen ja menetät 50 pistettä, jos ette. Menetät ottelu, kun ette 6 kertaa. Sinun valitse vastata, että olet sitä mieltä, että on oikein ja hiirtä. Tämä peli on maantieteellinen versio \"Kuka haluaa olla miljonäärejä?\".

paikkatietosivuston tavoittelu Euroopassa Pelata ►

Paikkatietosivuston tavoittelu euroopassa

5
5 / 10 - 7190 ääntä
Pelattu
97790
kertaa

Olisitteko löytänyt kaikki Euroopan maista? Tämän pelin tiedätte sen. Näytä tietoa maantieteestä ja oppia, mitä te ette tiedä. Hyvin koulutus peli, joten jokainen voi oppia.