Nettipelit

Looney Tunes Pasianssi

Leikur af Looney Tunes Pelit

Looney Tunes Pasianssi

Looney Tunes Pasianssi Luokitus: 8/10

Looney Tunes Pasianssi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa peli on yksinkertainen ja klassinen Klondike-pasianssi korttipeli, kuten ne, jotka tulevat ikkunat käyttöjärjestelmä. Kuitenkin tämä on kaunis skenaario teemalla kanssa Looney Tunes merkkiä. Myös korttipakan on kuvia suosikki Looney Tunes merkkiä. Päätavoitteena on pino kortteja järjestyksessä pienimmästä suurimpaan, erityisiä Klondike-pasianssi tai pasianssi sääntöjä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9052 kertaa verkossa. Ranking 2857 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 40 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9052 kertaa
Looney Tunes Pasianssi

Looney Tunes on sarja teatteri sarjakuva lyhytelokuvia tuotettu kulta amerikkalainen animaatio, joka on ajan animaatio historiassa, joka alkoi äänen sarjakuvia saakka kun sarjakuvia alkoi menettää uuden keskipitkän television animaation.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Looney Tunes Pasianssi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Looney Tunes Pelit nimeltään Looney Tunes Pasianssi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Looney Tunes Pasianssi ja se liittyy Looney Tunes Pelit. Uusi peli Looney Tunes Pasianssi on yksi parhaista peleistä Looney Tunes Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Looney Tunes Pasianssi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Looney Tunes Pasianssi
EDELLINEN

Looney Tunes Pelit Eniten pelatut pelit

Pelaa tarkastajille Looney Tunes Pelata ►

Pelaa tarkastajille Looney Tunes

3
3 / 10 - 1556 ääntä
Pelattu
28976
kertaa

Tässä hauska peli, jota, olet Tipi ja on voittaa Sylvesterin peliin tarkastajat. Tämän pelin, klikkaa hiiren vasenta painiketta, valitse kappale ja siirrä hiirtä liikuttaa pala. Tässä pelissä, 2 henkilöä tai henkilöä, tietokonetta vastaan voi pelata.

Peli erot Looney Tunes kuva Pelata ►

Peli erot Looney Tunes kuva

5
5 / 10 - 828 ääntä
Pelattu
21990
kertaa

Tässä pelissä meillä on 2 kuvaa, jotka näyttävät yhtä, mutta ne ovat 5 pieniä eroja, jotka on tarkasteltava. Jos huomaat eron, saat viisi pistettä, mutta jos ei, voit menettää viisi pistettä. Tämän pelin, klikkaa hiirellä.

Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä Pelata ►

Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä

5
5 / 10 - 912 ääntä
Pelattu
21175
kertaa

Meillä on 3 erilaista puzzle hahmoa Looney Tunes sarjakuvia. Ratkaistapulma, sinun täytyy valitaosan kuvasta klikkaamalla. Kun olet valinnut sinun täytyy klikkaa hiirelläeri osa palapeliä. Tämä kappale on vaihdettu toisen. Peli on ohi, kun täydentää palapeliä. Nautihauskaa aikaa suosikkihahmotsarjakuva.