Nettipelit

Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä

Leikur af Looney Tunes Pelit

Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä

Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä Luokitus: 5/10

Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Meillä on 3 erilaista puzzle hahmoa Looney Tunes sarjakuvia. Ratkaistapulma, sinun täytyy valitaosan kuvasta klikkaamalla. Kun olet valinnut sinun täytyy klikkaa hiirelläeri osa palapeliä. Tämä kappale on vaihdettu toisen. Peli on ohi, kun täydentää palapeliä. Nautihauskaa aikaa suosikkihahmotsarjakuva.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 21213 kertaa verkossa. Ranking 952 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 912 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 21213 kertaa
Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä

Bugs Bunny, Sylvester, Tipi, Lola Bunny ja muita merkkejä. Kaikki leikkivät puistossa harjoitellessaan kanssarullalauta. Kaikki ajaa läpi puiston. Alkuperäinen kuva on jaettu moneen osaan, nyt sinun täytyy mennä kaikkipalaset sommittele uudelleen. Erityinen palapeli sinun täytyy mennä muuttuvassa paikka palaset takaisin yhteen. Pelin tavoitteena on löytää kaikkipalaset ja vihdoin nähdäkoko kuvan kuin se oli alkuperäisessä. Hauskoja hahmoja, jotka leikkiä ja harrastaa urheilua ovatpääteemana pelin tänään. Pitäkää hauskaa suosikki ystäviä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Looney Tunes Pelit nimeltään Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä ja se liittyy Looney Tunes Pelit. Uusi peli Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä on yksi parhaista peleistä Looney Tunes Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Puzzle Looney Tunes, Bugs Bunny ja hänen ystävänsä
EDELLINEN

Looney Tunes Pelit Eniten pelatut pelit

Pelaa tarkastajille Looney Tunes Pelata ►

Pelaa tarkastajille Looney Tunes

3
3 / 10 - 1556 ääntä
Pelattu
29011
kertaa

Tässä hauska peli, jota, olet Tipi ja on voittaa Sylvesterin peliin tarkastajat. Tämän pelin, klikkaa hiiren vasenta painiketta, valitse kappale ja siirrä hiirtä liikuttaa pala. Tässä pelissä, 2 henkilöä tai henkilöä, tietokonetta vastaan voi pelata.

Peli erot Looney Tunes kuva Pelata ►

Peli erot Looney Tunes kuva

5
5 / 10 - 828 ääntä
Pelattu
22018
kertaa

Tässä pelissä meillä on 2 kuvaa, jotka näyttävät yhtä, mutta ne ovat 5 pieniä eroja, jotka on tarkasteltava. Jos huomaat eron, saat viisi pistettä, mutta jos ei, voit menettää viisi pistettä. Tämän pelin, klikkaa hiirellä.

Bugs Bunny ja Hirviöitä Pelata ►

Bugs Bunny ja Hirviöitä

5
5 / 10 - 124 ääntä
Pelattu
11812
kertaa

Tässä verkossa vapaata riistaa olet Bugs Bunny. Sinun täytyy juosta tasolle karkuun hirviöitä ja kerätä porkkanat, alasimet ansoja ja karkkia ansoja. Näet valvontaa sisälle salama peli.