Nettipelit

Lohikäärme Tappaminen

Leikur af lohikäärmeiden pelit

Lohikäärme tappaminen

Lohikäärme Tappaminen Luokitus: 6/10

Lohikäärme tappaminen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Helda on rohkea tyttö ja suuri soturi. Hänen maailma on ottanut pahan ja vaarallisia olentoja kuten tulipalo heittää lohikäärmeitä. Ampua ne alas teidän luotettava keula ja nuoli turvata sisäänkäynnin oman vuoristokylässä. Käytä nuolinäppäimiä liikkua ja välilyöntiä ampua nuolia.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10774 kertaa verkossa. Ranking 1854 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 76 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10774 kertaa
Lohikäärme Tappaminen

Lohikäärme on legendaarinen olento, tyypillisesti serpentiini tai matelijan piirteitä, että ominaisuudet on myyttejä monista kulttuureista.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Lohikäärme Tappaminen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lohikäärmeiden Pelit nimeltään Lohikäärme Tappaminen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Lohikäärme Tappaminen ja se liittyy Lohikäärmeiden Pelit. Uusi peli Lohikäärme Tappaminen on yksi parhaista peleistä Lohikäärmeiden Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Lohikäärme Tappaminen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Lohikäärme Tappaminen
EDELLINEN

Lohikäärmeiden pelit eniten pelatut pelit

Tapa Lohikäärme Pelata ►

Tapa lohikäärme

6
6 / 10 - 3792 ääntä
Pelattu
48527
kertaa

Tässä pelissä olet lohikäärme ja olet rodun nopein aika mahdollista, mutta varo vaaroja, että on tulossa. Voit käyttää nuolinäppäimiä syrjäyttää ja tilaa baarista hyppää.

Purkajat Lohikäärme Pelata ►

Purkajat lohikäärme

6
6 / 10 - 2388 ääntä
Pelattu
48311
kertaa

Tässä pelissä olet vain lohikäärme on luoda tulipalloja tuhota torneja ja valvontakeskukset. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään), (vasemmalle), S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää ja vasenta painiketta hiiren hyökätä.

Lohikäärme ja Jousimiehet Pelata ►

Lohikäärme ja jousimiehet

5
5 / 10 - 1518 ääntä
Pelattu
43752
kertaa

Tässä pelissä olet lohikäärme ja olet kiinni ylimääräisiä joukkovelkakirjoja, tappaa jousimiehet, jotka voivat tappaa sinut nuolet, jotka ampuvat jousimiehet ja catchthe kanjoneita että heittää tuleen pallot tappaa sinut. Siirrät hiirtä kiertää ja te pulssi vasen hiiren tappaa jousimiehet.