Nettipelit

Tappelu Sota

Leikur af lentopelit

Tappelu sota

Tappelu Sota Luokitus: 7/10

Tappelu sota peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa-peli, sinun täytyy vain ampua alas vihollisen lentokoneita ja tuhota maajoukkojen edetä seuraavalle tasolle. Vältä vihollisen tulen ja lentävät maahan.Vain avaimet käytät on välilyöntiä ampua ja ylös ja alas nuolia liikkua ylös-tai alaspäin. Muista, että jos olet ylösalaisin, voit mennä taaksepäin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7475 kertaa verkossa. Ranking 2612 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 80 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7475 kertaa
Tappelu Sota

Lentokonepeli tai koira taistelu, on muoto ilmataistelua välillä hävittäjiin, erityisesti torjunnassa liikkumavaraa lähietäisyydeltä, jossa kummallakin puolella on tietoinen toisten läsnäoloa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tappelu Sota selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään Tappelu Sota. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tappelu Sota ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli Tappelu Sota on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tappelu Sota että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tappelu Sota
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
130831
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12798 ääntä
Pelattu
114052
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
78265
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.