Nettipelit

Tappelu Sota 2

Leikur af lentopelit

Tappelu sota 2

Tappelu Sota 2 Luokitus: 6/10

Tappelu sota 2 peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen internetis peli noin sotakoneet on toinen osa peliä koiratappelu paljon parannuksia kannalta tason suunnittelua, ja pelattavuus vaihtoehtoja. Aseta Suuren sodan ensimmäinen erä, sinun täytyy ampua alas vihollisen lentokoneita lentävät huolellisesti ja osoittaa tarkasti. Saat myös pisteitä vaarallista tai äärimmäisen liikkeitä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9100 kertaa verkossa. Ranking 2184 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 208 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9100 kertaa
Tappelu Sota 2

Sotakoneet peli, ohjata lentokone Maailma Sota I ottaa alas vihollisia jännittävä ilmailun, versot ja sota ilmainen peli.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tappelu Sota 2 selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään Tappelu Sota 2. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tappelu Sota 2 ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli Tappelu Sota 2 on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tappelu Sota 2 että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tappelu Sota 2
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131477
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
114706
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
78913
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.