Nettipelit

Taistelukoneiden Sota

Leikur af lentopelit

Taistelukoneiden sota

Taistelukoneiden Sota Luokitus: 7/10

Taistelukoneiden sota peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tavoitteena Tämän ilmainen verkossa peli on selviytyä niin kauan kuin voit ja tuhota niin monta vihollista kuin mahdollista. Jos tarvitset ylimääräisiä ammuksia, lentää sinun perusta ja kerätä sitä. Mahtava peli alla Jet ja ampumalla alas lentokoneita, pommitukset vihollinen torneineen, ja enemmän. Käytä ylös nuolinäppäintä nopeuttaa ja vasen ja oikea-näppäimillä vedä ylös-tai alaspäin. Z on luoteja, X on pommeja ja C on raketteja.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10080 kertaa verkossa. Ranking 2153 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 160 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10080 kertaa
Taistelukoneiden Sota

Tämä ilmainen verkossa salama peli on noin taistelija lentokoneet, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti ilma-ilmataistelun muita lentokoneita. Kuitenkin tehdä peliin enemmän pelattavaa, sama hävittäjiin on myös pommikone ja hyökkäys ilma.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Taistelukoneiden Sota selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään Taistelukoneiden Sota. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Taistelukoneiden Sota ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli Taistelukoneiden Sota on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Taistelukoneiden Sota että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Taistelukoneiden Sota
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131666
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
114905
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
79102
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.