Nettipelit

Stuntteja Tason Kanssa

Leikur af lentopelit

Stuntteja tason kanssa

Stuntteja Tason Kanssa Luokitus: 5/10

Stuntteja tason kanssa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa-peli on noin Ilma rotu, jossa sinun täytyy navigoida haastava esterata nopein aika voit. Tulet taistelemaan kelloa ja tulee suorittaa tiukkoja käännöksiä läpi pujottelu kurssi koostuu kelluvien renkaat, jotka sinun täytyy ylittää kerätä polttoainetta. Käytä nuolinäppäimiä näppäimistön pilotti kone läpät ja pitää hauskaa!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8396 kertaa verkossa. Ranking 2630 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 74 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8396 kertaa
Stuntteja Tason Kanssa

Tämä peli on hyvin samanlainen kuin hallussa Red Bull nimeltään Red Bull ilma rotu mestaruus.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Stuntteja Tason Kanssa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään Stuntteja Tason Kanssa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Stuntteja Tason Kanssa ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli Stuntteja Tason Kanssa on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Stuntteja Tason Kanssa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Stuntteja Tason Kanssa
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131942
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
115184
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
79399
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.