Nettipelit

Sodan Lentokoneet

Leikur af lentopelit

Sodan lentokoneet

Sodan Lentokoneet Luokitus: 7/10

Sodan lentokoneet peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Riisu kanssa WWI lentokone, ansaita palkintoja, päivitä kone ja tulla ässä ässää tämän upean kaksitaso ampuja toimintapeli. Valitse yksi seitsemästä lentokoneiden ohjaajat, ansaita palkintoja, päivittää kone ja todistaa, että olet paras lentäjä maailmassa! Käytä hiirtä tai nuolia ohjata koneen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11588 kertaa verkossa. Ranking 1671 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 192 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11588 kertaa
Sodan Lentokoneet

Ensimmäinen maailmansota oli ensimmäinen sota, jossa ilma on käytetty. He olivat juuri tulossa sotilaskäyttöön alussa sodan ja käytettiin lähinnä tiedusteluun. Lentäjät ja insinöörit kokemuksesta, mikä kehittämiseen monia erikoistuneita tyyppejä, mukaan lukien hävittäjiä, pommikoneita ja maa-hyökkäys lentokoneita.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sodan Lentokoneet selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään Sodan Lentokoneet. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sodan Lentokoneet ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli Sodan Lentokoneet on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sodan Lentokoneet että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sodan Lentokoneet
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131477
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
114706
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
78913
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.