Nettipelit

nyt lennolle

Leikur af lentopelit

Nyt lennolle

Nyt lennolle Luokitus: 6/10

Nyt lennolle peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin koneeseen ja sitten karttaa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 131666 kertaa verkossa. Ranking 78 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 13628 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 131666 kertaa
nyt lennolle

lentokoneissa, lentoyhtiöiden, matkustajien, hauskaa peliä,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä nyt lennolle selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään nyt lennolle. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä nyt lennolle ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli nyt lennolle on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä nyt lennolle että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

nyt lennolle
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
114905
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
79102
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.

astro lentäjä Pelata ►

Astro lentäjä

6
6 / 10 - 3796 ääntä
Pelattu
42797
kertaa

astro lentäjä on yksinkertainen pseudo-3D purjehtii peli. Se on kuin hiiri avoider pelin, mutta 3D-grafiikkaa. Ohjeet: käytä hiiren liikkumaan ja klikkaa ja pidä mennä nopeammin.