Nettipelit

Lentokoneita vs Robotit

Leikur af lentopelit

Lentokoneita vs robotit

Lentokoneita vs Robotit Luokitus: 7/10

Lentokoneita vs robotit peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Automaton 2016 on erikoistunut ilma alas jättiläinen robotteja.Hyökkäys koneita voidaan pysäyttää vain valvoa hävittäjän, joka tunnetaan myös metsästys tasossa. Ampua säännöllisesti ammuksia, käytä Z-näppäintä ja laukaista ohjuksia painamalla X-näppäintä. Väistää painamalla välilyöntiä ja varo osuma androidien.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7163 kertaa verkossa. Ranking 3437 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 146 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7163 kertaa
Lentokoneita vs Robotit

Pelin tarkoitus on ampua alas ilma niin monta jättiläinen robotteja yrittää tuhota tukikohta. Tämä peli on inspiroinut vanha tieteiselokuvissa, jossa rotu ulkomaalainen robotteja valtaavat maapallon. Tämän pelin voit tulla sankari ja pelastaa planeetan hyökkäystä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Lentokoneita vs Robotit selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään Lentokoneita vs Robotit. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Lentokoneita vs Robotit ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli Lentokoneita vs Robotit on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Lentokoneita vs Robotit että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Lentokoneita vs Robotit
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131477
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
114706
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
78913
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.