Nettipelit

Lentokoneiden ja Laivojen Sodat

Leikur af lentopelit

Lentokoneiden ja laivojen sodat

Lentokoneiden ja Laivojen Sodat Luokitus: 5/10

Lentokoneiden ja laivojen sodat peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa 3D-peli, sinun käytellä ketterä ilma aseistettu kahdella nopean palon konekiväärit ja anti-aluksen torpedoida ohjuksia. Ilma-partiolainen on seurata salaisen merireittejä vihollinen käyttää toimittaa strategisia lastien taistelukentillä. Sinun tehtäväsi on tuhota vihollisen kuljetukset. Ole varovainen, vaikka: kuljetukset ovat saattajan ja vihollisen sotilaallisia laivasto ja ilmavoimat. Liikuta hiirellä tai nuolinäppäimillä ja paina välilyöntiä ampua torpedoida ohjuksia. Napsauta Valvoa tai hiiren painiketta ampua konekiväärit.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8794 kertaa verkossa. Ranking 2574 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 74 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8794 kertaa
Lentokoneiden ja Laivojen Sodat

Tämä ilmainen peli on kolmiulotteinen, ja siinä on kaksi kompakti, ilma-ja merivoimien. Ampua kuljetukset ja varo elämäänne.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Lentokoneiden ja Laivojen Sodat selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään Lentokoneiden ja Laivojen Sodat. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Lentokoneiden ja Laivojen Sodat ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli Lentokoneiden ja Laivojen Sodat on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Lentokoneiden ja Laivojen Sodat että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Lentokoneiden ja Laivojen Sodat
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131477
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
114706
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
78913
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.