Nettipelit

Lentokone kiertämisen

Leikur af lentopelit

Lentokone kiertämisen

Lentokone kiertämisen Luokitus: 7/10

Lentokone kiertämisen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 115066 kertaa verkossa. Ranking 97 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 12800 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 115066 kertaa
Lentokone kiertämisen

Lentää pois pelistä vihollisen alueelle. Kaikki taistelijat ja etsit vihollisen suihkukoneet. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle, kun etsit ilma. Sinun täytyy välttää saada hyvin lähellä heitä, vaikka monet ilmestyy näyttöön, joskus se täyttää sinut vastakohtia. Sinun täytyy siirtää hiirtä valvoa suuntaan ja voit liikkua näytössä ylös, alas, vasemmalle ja oikealle. Sinulla ei ole aseita puolustaa itseäsi, vain liike on aseesi. Et voi ampua aseita tai on pommeja hyökätä vihollisen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Lentokone kiertämisen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään Lentokone kiertämisen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Lentokone kiertämisen ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli Lentokone kiertämisen on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Lentokone kiertämisen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Lentokone kiertämisen
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131822
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
79258
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.

astro lentäjä Pelata ►

Astro lentäjä

6
6 / 10 - 3796 ääntä
Pelattu
42946
kertaa

astro lentäjä on yksinkertainen pseudo-3D purjehtii peli. Se on kuin hiiri avoider pelin, mutta 3D-grafiikkaa. Ohjeet: käytä hiiren liikkumaan ja klikkaa ja pidä mennä nopeammin.