Nettipelit

Lennonjohtaja

Leikur af lentopelit

Lennonjohtaja

Lennonjohtaja Luokitus: 6/10

Lennonjohtaja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Sinulla valta valvoa taivaalle. Hanki ilma laskeutumaan turvallisesti. Testaa taitoja ja yrittää ajaa paras lennonjohto! Ottaa roolin lennonjohtajan, opas lentoliikenteen ja tarjoavat turvallisen ja hallitun lentoliikenteen sujuvuutta. Pysäköi se kunkin korostettuna hallissa. Vältä törmäämättä liikennettä. Lentokoneet on rajallinen polttoaine varmista parkkeerata kaikki lentokoneet ennen polttoaine loppuu.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 12967 kertaa verkossa. Ranking 1474 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 206 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 12967 kertaa
Lennonjohtaja

Lennonjohto tunnetaan myös ATC, ja se on palvelu päässä tukikohdan maahan ohjaimet, jotka suoraan lentokoneen maahan ja kautta valvottu ilmatila.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Lennonjohtaja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään Lennonjohtaja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Lennonjohtaja ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli Lennonjohtaja on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Lennonjohtaja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Lennonjohtaja
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
130820
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12798 ääntä
Pelattu
114037
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
78250
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.