Nettipelit

klassinen kaksitaso

Leikur af lentopelit

Klassinen kaksitaso

Klassinen kaksitaso Luokitus: 6/10

Klassinen kaksitaso peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kaksitaso taistelupeli yhden tai kaksi pelaajaa. Ohjeet: paina 1 aloittaa. Pelaaja 1: "Q" aloittaa ammunta, "W" lisätä ja "" menettää. Pelaaja 2: "O" aloittaa ammunta, "P" ja "L" ladata. Siirrä lentokone taivaalla ja jahtaa laskuvarjojääkärit putosi taivaalta. Vain valita suuntaan ja yrittää kaapata kaikki viholliset putosi taivaalta. Se on yksinkertainen kone, mutta se on erittäin koukuttava ja hauska. Tuhota kaikki vihollisen laitoksia. Ampua laskuvarjo heidät kiinni. Voit piilottaa pilvet.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 19119 kertaa verkossa. Ranking 1023 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 1358 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 19119 kertaa
klassinen kaksitaso

Klassinen lentokone peli. Olemme alueella sota ja sinun täytyy käyttää pienkoneen suojelemaan maan. On hyökkäyksen ja laskuvarjot syksyllä muihin ilma-aluksiin. Sinun täytyy saada jokin niistä päästä lattialle. Ammu koneesi kiinni. Liikkuminen tapahtuu valitsemalla suuntaan valvontaa ja liikkua siihen suuntaan. Ampua vihollisia tuhota ne. Vaikka ohjaimissa ja vastustaa mahdollisimman pitkään. Pilvet voivat auttaa sinua piilottaa aluksen. Pelata ja nauttia tämän hauska peli.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä klassinen kaksitaso selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään klassinen kaksitaso. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä klassinen kaksitaso ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli klassinen kaksitaso on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä klassinen kaksitaso että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

klassinen kaksitaso
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131477
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
114706
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
78913
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.