Nettipelit

Ilmataistelut

Leikur af lentopelit

Ilmataistelut

Ilmataistelut Luokitus: 7/10

Ilmataistelut peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Peli pilotoinnin kaksitason ensimmäisen maailmansodan. Lentää punainen paroni lentokoneiden ja hyökätä vihollisia. Muut sotilaskoneet jatkaa teitä ja he ampuvat. Sinun täytyy tehdä temppuja ilmassa paeta vihollisen tulen ja sinun täytyy tuhota liittoutuneiden lentokoneita jahtaavat sinua. Koe paras ilmataistelun sodan näissä taisteluissa vanhojen sotilaskoneet. Lentää punainen kone vastaan ​​lentokoneiden ja konekiväärit.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7194 kertaa verkossa. Ranking 3479 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 46 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7194 kertaa
Ilmataistelut

Ilmataistelussa jossa lentokoneissa on tehdä temppuja ilmassa väistellä hyökkäyksiä tykistöä ja muut ilma-alukset. sotapeli teemalla pilotointi lentokoneita toisessa maailmansodassa. Lentokoneet paikkainen pieni auto tai taistelevat sodassa. Ammunta hyökkäyksiä ja ilmataisteluun tulla vihollisen alueelle ja hengissä kaikki hyökkäykset. Lentäjä ylinopeutta ja väistelee kaikki hyökkäykset sinua vastaan​​. Tuhota alusten vihollisesi.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ilmataistelut selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään Ilmataistelut. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ilmataistelut ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli Ilmataistelut on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ilmataistelut että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ilmataistelut
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131477
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
114706
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
78913
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.