Nettipelit

Ilmapuolustuksen

Leikur af lentopelit

Ilmapuolustuksen

Ilmapuolustuksen Luokitus: 6/10

Ilmapuolustuksen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Menemme takaisin toisen maailmansodan. Lentää taistelukone, joka kulkee läpi vihollisen alueelle tuhoten kaikki mukavuudet vastakohtia, kuten aseiden varastoja, autot, talot, lentokoneita, ilmalaivat, veneet ja kaikki muut asiat, jotka löydät. Käytä hiirtä ohjata aluksen liikkumista ja ampua klikkaamalla. Erittäin helppo peli hallita. Grafiikka on erittäin laadukasta. Katsokaa räjähdys vihollisia, kun ne saavutetaan laitteen. Tee tämä vain sota, joka tuo mieleen tarina taisteluissa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6589 kertaa verkossa. Ranking 3502 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 28 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6589 kertaa
Ilmapuolustuksen

Ilmataistelussa varten taivaalla vihollisen alueelle. Sinun täytyy soluttautua maahan kaikkesi. Tavoitteena tehtäväsi on saada niin pitkälle kuin mahdollista ja tuhota kaikki infrastruktuuri voit. Jätä ketään elävä vihollinen. Lopettaa kaikki sen tilat, alukset ja aseita. Klassinen peli taistelulentokoneiden täytyy tuhota kaikki vihollisen lentokoneita ja lentävät kaikki aseensa sen alueen kautta. Versio klassisesta 1942 sotilaskoneet sodassa ilmasta.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ilmapuolustuksen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään Ilmapuolustuksen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ilmapuolustuksen ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli Ilmapuolustuksen on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ilmapuolustuksen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ilmapuolustuksen
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131477
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
114706
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
78913
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.