Nettipelit

ilman hyökkäystä

Leikur af lentopelit

Ilman hyökkäystä

Ilman hyökkäystä Luokitus: 6/10

Ilman hyökkäystä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

On alkanut hyökkäys ilma-ja sinun täytyy puolustaa päämaja. Saat kaikenlaisia ​​aseita ja ammuksia ja lääkkeillä, ilmateitse. Tässä pelissä, sinun tehtäväsi on puolustaa sotilastukikohta. Tämä pohja hyökkää ilmavoimat vihollinen, ja sinun täytyy suojella sitä.Viholliskonetta lentää ja pudota pommeja tai ampua sinut. Myös yrittää heittää laskuvarjojääkärit hyökätä maitse, sinun täytyy ampua ne aseenne pääsemästä maahan. Tämän hyökkäyksen ja onnistuu pitämään vapaana viholliskonetta. Liittolaisia ​​auttaa myös käynnistää ammuksia, uusia aseita tai energiaa pitää pelin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 28118 kertaa verkossa. Ranking 637 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 1914 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 28118 kertaa
ilman hyökkäystä

Olet sotilas varuskuntaan ja vihollisen armeija aloitti ilmahyökkäyksen. Sinun täytyy tuhota kaikki vihollisen sodan taistelijoita. Ne pommittaa asema tulituksen ja pommeja sinun täytyy yrittää olla tavoittaa sinut. Voit puolustaa kentällä ammunta ja tuhoavat sotilaskoneet. Varo laskuvarjojääkärit laski lentokoneita, nämä sotilaat päästä maahan hyökkäävät sinua. Ammu hiirellä ja siirrä sotilas näytön poikki pitää sitä saavuttamasta ampua ja kerätä tarvikkeita. Tuhota kaikki ilma vihollisen joukot voivat pelastaa maamme hyökkäykseltä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä ilman hyökkäystä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään ilman hyökkäystä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä ilman hyökkäystä ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli ilman hyökkäystä on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä ilman hyökkäystä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

ilman hyökkäystä
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131477
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
114706
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
78913
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.