Nettipelit

hauska avaruusaluksia

Leikur af lentopelit

Hauska avaruusaluksia

Hauska avaruusaluksia Luokitus: 8/10

Hauska avaruusaluksia peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos pidät peleistä avaruusalus, tämä versio on erittäin hauska ja pääosassa hyvin surrealistinen merkkiä. Voit valita lentävät merirosvolaiva, kissa-mustekala tai Meksikon kaktus. Näihin hahmoihin voit lentää ympäri maailmankaikkeutta tuhota kaikenlaisia esteitä ja vihollisia.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6217 kertaa verkossa. Ranking 3639 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6217 kertaa
hauska avaruusaluksia

Jos peli aluksia ja perinteisiä ilma tuntuvat paljon toistoa, tällaiset vakuutukset typerää pelejä pidät, koska se on sama pelattavuus, mutta muita värikkäitä hahmoja. Lisäksi voit saada paljon parannuksia olemaan tuhoisaa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä hauska avaruusaluksia selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään hauska avaruusaluksia. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä hauska avaruusaluksia ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli hauska avaruusaluksia on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä hauska avaruusaluksia että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

hauska avaruusaluksia
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131822
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
115066
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
79258
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.