Nettipelit

3D Ilmahyökkäyksessä

Leikur af lentopelit

3d ilmahyökkäyksessä

3D Ilmahyökkäyksessä Luokitus: 6/10

3d ilmahyökkäyksessä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, sinulla on vain huolehtia siitä vasemmalle ja oikealle näppäimiä alus ja välilyöntiä ampua. Tietenkin, sinun täytyy pyrkiä tuhota vihollisia, mutta mitä oikeastaan ​​tekee siitä hauskaa, lisäksi sen yksinkertaisuus, on sen upea 3D grafiikka. Kokeile ja katso kuinka pitkälle saat!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9225 kertaa verkossa. Ranking 2172 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 138 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9225 kertaa
3D Ilmahyökkäyksessä

Avaruusalus, tai avaruusalus, on ajoneuvo on suunniteltu avaruuslento. Avaruuslento on laskeutuminen tai ulkoavaruuteen. Se voi tapahtua tai ilman ihmisten aluksella. Tämä peli on noin kilpa-ja avaruusaluksia. Urheilu kilpailu on kilpailu nopeudesta vastaan tavoite, esimerkiksi kellon tai tiettyyn kohtaan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä 3D Ilmahyökkäyksessä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lentopelit nimeltään 3D Ilmahyökkäyksessä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä 3D Ilmahyökkäyksessä ja se liittyy Lentopelit. Uusi peli 3D Ilmahyökkäyksessä on yksi parhaista peleistä Lentopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä 3D Ilmahyökkäyksessä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

3D Ilmahyökkäyksessä
EDELLINEN

Lentopelit eniten pelatut pelit

nyt lennolle Pelata ►

Nyt lennolle

6
6 / 10 - 13628 ääntä
Pelattu
131666
kertaa

Matkustajille, missä he haluavat mennä, ennen kuin ne loppuvat kärsivällisyyttä. Mitä nopeammin otat ne, joissa onnellisempia he ovat, ja korkeimmat pisteet saat. Matkustajan pää osoittaa, kuinka paljon kärsivällisyyttä hänellä on jäljellä. Väriä hänen paita osoittaa määränpään hän haluaa mennä, ja kirjeen hänen t-paita on ensimmäinen kirjain hänen määräpaikan nimi. Hallituksen, valitse ensin, että matkustaja-ja sitten koneeseen. Ja jotta perille, valitse ensin ko ...

Lentokone kiertämisen Pelata ►

Lentokone kiertämisen

7
7 / 10 - 12800 ääntä
Pelattu
114905
kertaa

Tämä on yksi parhaista peleistä paeta ilmaan, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Pelin ohjeet: Käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos häviät pelin. Sinun täytyy väistää sotakonetoimitusta lentävät taivaalla. On suojausvyöhyke ympärille kone jos jahtaa päättyy peli. Sinulla täytyy olla suuri taitoa ohjainten helikopteri ei liian lähelle viholliskonetta. Lentää turvallinen ja pois!

Liikkeeseen Ilma Pelata ►

Liikkeeseen ilma

5
5 / 10 - 7556 ääntä
Pelattu
79102
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy hallita lentoaseman nousujen ja laskeutumiset välttää törmäyksiä ja minimoi viiveet. Työskennellä nopeasti, mutta pysy valppaana liikenteen konflikteja. Välttää koneiden liikennettä, klikkaa ilma näkyvän ohjauspaneelin, jossa voit antaa nousun ja laskeutumisen.