Nettipelit

Poimi Vauvan Tavaraa

Leikur af lastenhoitajat pelit

Poimi vauvan tavaraa

Poimi Vauvan Tavaraa Luokitus: 5/10

Poimi vauvan tavaraa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, teette lastenhoitaja askareita. Kerää mitä se on, että vauva haluaa, ja myös palata vauvan huoneen ennen kuin aika loppuu. Objekteja, että vauva haluaa jaetaan ympäri huonetta, ja sinun täytyy kerätä ne ennen kuin aika loppuu ilman kerroit koiran sisään Tämä on tapa pitää vauvan onnellinen!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9578 kertaa verkossa. Ranking 2706 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 102 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9578 kertaa
Poimi Vauvan Tavaraa

Varo pentu, hän hidasta sinua ja varastaa pistettä. Käytä nuolinäppäimiä oikealle, vasemmalle, ylös ja alas. Muista kerätä jokainen yksittäinen kohde. Joskus ne voivat olla hyvin naamioitu, joten kiinnitä huomiota.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Poimi Vauvan Tavaraa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lastenhoitajat Pelit nimeltään Poimi Vauvan Tavaraa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Poimi Vauvan Tavaraa ja se liittyy Lastenhoitajat Pelit. Uusi peli Poimi Vauvan Tavaraa on yksi parhaista peleistä Lastenhoitajat Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Poimi Vauvan Tavaraa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Poimi Vauvan Tavaraa
EDELLINEN

Lastenhoitajat pelit eniten pelatut pelit

Suudella Lapsenvahti Pelata ►

Suudella lapsenvahti

6
6 / 10 - 4974 ääntä
Pelattu
100067
kertaa

Tässä ilmainen nettipeli olet teini. Sinun täytyy saada suudella lapsenvahti. Klikkaa kaikki mahdolliset osat kohtauksen, ja teki reaktio komboja asioita tapahtuu.

Pukeutuminen vauvan lapsenvahti Pelata ►

Pukeutuminen vauvan lapsenvahti

6
6 / 10 - 4386 ääntä
Pelattu
53169
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pukea tyttö, joka välittää lapsille. Sinun täytyy napsauttaa, hiiren, kuvat, jossa näkyvät peruukki, kaulus, housut, puserot, korvakorut, pullo ja kenkiä. Huomaat, että on olemassa erilaisia malleja, valitsemalla mallin, että pidät enemmän. Kun tyttö on täydellinen hoito lapsi, voit tulostaa kuvan.

Lapsenvahti Rakastunut Pelata ►

Lapsenvahti rakastunut

4
4 / 10 - 2730 ääntä
Pelattu
49240
kertaa

Tässä ilmaisia ​​nettipelejä olet lapsenvahti. Ole varovainen lasten ja antaa heille, mitä he tarvitsevat. Voit myös wil on aikaa flirttailla kanssa kaunis poikaystävä, kun hän vierailee sinua tässä salama peli. Kaikki mitä tarvitset hallita on hiiri.