Nettipelit

Perinteiset Lastenhoitaja

Leikur af lastenhoitajat pelit

Perinteiset lastenhoitaja

Perinteiset Lastenhoitaja Luokitus: 4/10

Perinteiset lastenhoitaja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen online-peli, olet perinteinen lastenhoitajan. Sinun täytyy hoitaa vauvoja, uida heitä ja antaa heille kaiken mitä he pyytävät teitä. Jos ohitat ne, vauvat itkevät ja sinä menetit pisteitä. Tule paras lapsenvahti tässä salama peli.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 28553 kertaa verkossa. Ranking 677 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 930 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 28553 kertaa
Perinteiset Lastenhoitaja

lastenhoidon peli, lastenhoitaja peli, lastenhoitaja peli,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Perinteiset Lastenhoitaja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lastenhoitajat Pelit nimeltään Perinteiset Lastenhoitaja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Perinteiset Lastenhoitaja ja se liittyy Lastenhoitajat Pelit. Uusi peli Perinteiset Lastenhoitaja on yksi parhaista peleistä Lastenhoitajat Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Perinteiset Lastenhoitaja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Perinteiset Lastenhoitaja
EDELLINEN

Lastenhoitajat pelit eniten pelatut pelit

Suudella Lapsenvahti Pelata ►

Suudella lapsenvahti

6
6 / 10 - 4974 ääntä
Pelattu
100153
kertaa

Tässä ilmainen nettipeli olet teini. Sinun täytyy saada suudella lapsenvahti. Klikkaa kaikki mahdolliset osat kohtauksen, ja teki reaktio komboja asioita tapahtuu.

Pukeutuminen vauvan lapsenvahti Pelata ►

Pukeutuminen vauvan lapsenvahti

6
6 / 10 - 4386 ääntä
Pelattu
53207
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pukea tyttö, joka välittää lapsille. Sinun täytyy napsauttaa, hiiren, kuvat, jossa näkyvät peruukki, kaulus, housut, puserot, korvakorut, pullo ja kenkiä. Huomaat, että on olemassa erilaisia malleja, valitsemalla mallin, että pidät enemmän. Kun tyttö on täydellinen hoito lapsi, voit tulostaa kuvan.

Lapsenvahti Rakastunut Pelata ►

Lapsenvahti rakastunut

4
4 / 10 - 2730 ääntä
Pelattu
49296
kertaa

Tässä ilmaisia ​​nettipelejä olet lapsenvahti. Ole varovainen lasten ja antaa heille, mitä he tarvitsevat. Voit myös wil on aikaa flirttailla kanssa kaunis poikaystävä, kun hän vierailee sinua tässä salama peli. Kaikki mitä tarvitset hallita on hiiri.