Nettipelit

Huolehdi Vauvan Dinosaurukset

Leikur af lastenhoitajat pelit

Huolehdi vauvan dinosaurukset

Huolehdi Vauvan Dinosaurukset Luokitus: 6/10

Huolehdi vauvan dinosaurukset peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tavoitteena tässä pelissä on täytettävä kolme erilaista vauvan dinosaurusten kanssa mitä he pyytävät. He tulevat sinun antaa heille maitoa, ruokaa, vihanneksia, leikki, lääketiede, puhdistus-, tutti ja kylpyammeet. Voit tehdä niin napsauttamalla riippumatta vauva tarvitsee, ja vedä se nuolen suuntaan se käskee. Jokainen vauva on erilainen elämä mittari, ja mikään niistä ei voi saavuttaa nolla, tai menetät!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 12534 kertaa verkossa. Ranking 1729 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 86 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 12534 kertaa
Huolehdi Vauvan Dinosaurukset

Dinosaurukset ovat monipuolinen joukko eläimiä, jotka elivät noin 230 miljoonaa vuotta sitten. Tiesitkö, että sana "dinosaurus" itse asiassa tarkoittaa "hirveä lisko", ja että dinosaurukset eivät oikeasti liskoja?

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Huolehdi Vauvan Dinosaurukset selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lastenhoitajat Pelit nimeltään Huolehdi Vauvan Dinosaurukset. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Huolehdi Vauvan Dinosaurukset ja se liittyy Lastenhoitajat Pelit. Uusi peli Huolehdi Vauvan Dinosaurukset on yksi parhaista peleistä Lastenhoitajat Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Huolehdi Vauvan Dinosaurukset että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Huolehdi Vauvan Dinosaurukset
EDELLINEN

Lastenhoitajat pelit eniten pelatut pelit

Suudella Lapsenvahti Pelata ►

Suudella lapsenvahti

6
6 / 10 - 4974 ääntä
Pelattu
100067
kertaa

Tässä ilmainen nettipeli olet teini. Sinun täytyy saada suudella lapsenvahti. Klikkaa kaikki mahdolliset osat kohtauksen, ja teki reaktio komboja asioita tapahtuu.

Pukeutuminen vauvan lapsenvahti Pelata ►

Pukeutuminen vauvan lapsenvahti

6
6 / 10 - 4386 ääntä
Pelattu
53169
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pukea tyttö, joka välittää lapsille. Sinun täytyy napsauttaa, hiiren, kuvat, jossa näkyvät peruukki, kaulus, housut, puserot, korvakorut, pullo ja kenkiä. Huomaat, että on olemassa erilaisia malleja, valitsemalla mallin, että pidät enemmän. Kun tyttö on täydellinen hoito lapsi, voit tulostaa kuvan.

Lapsenvahti Rakastunut Pelata ►

Lapsenvahti rakastunut

4
4 / 10 - 2730 ääntä
Pelattu
49240
kertaa

Tässä ilmaisia ​​nettipelejä olet lapsenvahti. Ole varovainen lasten ja antaa heille, mitä he tarvitsevat. Voit myös wil on aikaa flirttailla kanssa kaunis poikaystävä, kun hän vierailee sinua tässä salama peli. Kaikki mitä tarvitset hallita on hiiri.