Nettipelit

Tehdä sanoja kirjaimia

Leikur af lasten pelit

Tehdä sanoja kirjaimia

Tehdä sanoja kirjaimia Luokitus: 5/10

Tehdä sanoja kirjaimia peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Aseta yhdistää kirjaimia luodaksesi. Sinulla täytyy olla Englanti sanastoa pelata tätä kieltä peli. Tässä onuseita kirjeitä sisällä neliöitä, pelinappuloinapeli. Sinun täytyy laittaa niitä pelimerkkejä, jotta niin, että muodostuusana, joka on olemassa. Onuseita mahdollisuuksia näkyyvasemmassa yläkulmassa. Siellä voit nähdä, että olet ratkaissut ja sinulla on jäljellä. Laita kaikkikirjaimet, jotta voidaan muodostaasanan ja antaa tarkistaa, jos olet tehnytoikean yhdistelmän.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 115850 kertaa verkossa. Ranking 92 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 16146 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 115850 kertaa
Tehdä sanoja kirjaimia

Peli harjoitella Englanti. Tämä toimintamalli tullaan harjoitella tasolla tällä kielellä. Sinun täytyy käyttääkirjaimia että voimme tarjota luoda kaikki mahdolliset Englanti sanat. Laita kaikki järjestyksessä ja paina nappia tarkistaayhdistelmä. Katso, jos olet oikeassa ja voit alkaa luomaan toinen mahdollinen sana. Koulutus peli erittäin mielenkiintoinen. Se on myös hyvin hauska ja koukuttava. Kun olet aloittanut leikkiisanakirjaa et voi lopettaa asettamalla kirjaimet yksi toisensa jälkeen luoda yhdistelmiä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tehdä sanoja kirjaimia selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lasten Pelit nimeltään Tehdä sanoja kirjaimia. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tehdä sanoja kirjaimia ja se liittyy Lasten Pelit. Uusi peli Tehdä sanoja kirjaimia on yksi parhaista peleistä Lasten Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tehdä sanoja kirjaimia että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tehdä sanoja kirjaimia
EDELLINEN

Lasten pelit eniten pelatut pelit

Shin Chan luomisohjelma 2 Pelata ►

Shin chan luomisohjelma 2

5
5 / 10 - 15000 ääntä
Pelattu
107212
kertaa

Tämä on pelin Shin Chan faneille. Jos olet halunnut, että ensimmäinen osa testata tätä enemmän vaihtoehtoja muokkausta. Käytä hiirtä tehdä Shin-Chan luonnetta.

Muotia Hiiret Pelata ►

Muotia hiiret

4
4 / 10 - 5294 ääntä
Pelattu
80524
kertaa

Tässä pelissä voit pukea nämä söpö hiiret Walt Disney, Mikki ja Minni, ja siten valita vaatteita sinun on käytettävä. Hauskaa tämän matching peli vaatteita nähdä, jos voit olla muodikas! Sinun täytyy olla valmiiksi niiden vaatekaappi.Puku kaikille, kengät, housut, mekot ja tietysti yksityiskohtia meikki. Lisäksi voit myös muokata maisemia kukkia, ilmapalloja tai perhosia. Klassinen vaatteita suosikki merkkiä lapsia kaiken aikaa.Hyvin yksinkertainen peli lapsille valmis talo.

väritys Pelata ►

Väritys

5
5 / 10 - 9352 ääntä
Pelattu
53192
kertaa

pupu maalaus peli. Ohjeet: napsauta ja vedä teidän pensseli valita maali ja väri kuvaa.