Nettipelit

Volcania

Leikur af labyrintti pelit

Volcania

Volcania Luokitus: 4/10

Volcania peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tervetuloa Volcania. Tulivuoren, kova ja epätoivottava planeetta. Kumma kyllä, olentoja elää täällä. Celheads, tunnetaan värimuunnos, sarkasmia ja vihan hallintaa ongelmia. He voittivat oikeus elää täällä kukistamalla peikot suuressa kappa sota. Mutta yhtäkkiä, pimeys. On jotain vialla Volcania

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6353 kertaa verkossa. Ranking 3708 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 50 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6353 kertaa
Volcania

Sokkelo tuliperäinen planeetta on mitä on käytävä läpi läpäise ehdottamaa tämän pelin. Joskus näet tietyissä näytöissä, valvonta on muuttunut, ja sinun täytyy ajatella nopeasti ohjata hahmosi. Testaa taitosi voittaa tämän pelin.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Volcania selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Volcania. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Volcania ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Volcania on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Volcania että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Volcania
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54258
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51469
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42167
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.