Nettipelit

Useat Sokkeloita Samalla

Leikur af labyrintti pelit

Useat sokkeloita samalla

Useat Sokkeloita Samalla Luokitus: 6/10

Useat sokkeloita samalla peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa salama ajattelu peli saattaa olla hieman vaikea ymmärtää aluksi, mutta muutaman tasoilla saat täyden jyvälle, ja huomaat, kuinka kovaa sinun täytyy käyttää päätäsi. Tavoitteena on sijoittaa valkoinen neliö päälle mustan menee vain throught musta käytävillä. Toki, se on helppoa aluksi. Mutta yhtäkkiä, saat kaksi eri sokkeloihin samaan aikaan, ja sitten huomaat, että valvonta liikkua sekä niiden valkoiset neliöt. Jos onnistut lopettaa tämän, saat kolme sokkeloita, ja niin edelleen ja niin edelleen. Uskalla kokeilla?

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8253 kertaa verkossa. Ranking 2949 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8253 kertaa
Useat Sokkeloita Samalla

Sokkelo videopelit ovat videopeli genre kuvaus käytettiin ensimmäisen toimittajat 1980-luvulla kuvaamaan mitä tahansa peliä, jossa koko pelikenttä oli sokkelo. Joskus nopea pelaaja toimia tarvitaan paeta hirviöitä, outrace vastustajan tai navigoida sokkelossa määräajassa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Useat Sokkeloita Samalla selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Useat Sokkeloita Samalla. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Useat Sokkeloita Samalla ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Useat Sokkeloita Samalla on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Useat Sokkeloita Samalla että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Useat Sokkeloita Samalla
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54306
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51512
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42207
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.