Nettipelit

Ulkomaalainen Sokkelo

Leikur af labyrintti pelit

Ulkomaalainen sokkelo

Ulkomaalainen Sokkelo Luokitus: 6/10

Ulkomaalainen sokkelo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Olet sisällä sokkelo! Jo hyytelömäinen vihreä ulkomaalainen, joka on navigoida kiemuroissa kerätä tähtiä hyytelömäinen vihreä ruokkia. Käytä nuolinäppäimiä kiertää näytön ja mennä kohteena teidän köysi sokkelo kun yrittää väistää seinät ja muita elementtejä, jotka yrittävät syödä sinut. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä kiertää sokkelo ja nuoli alas pidentää köyden.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7781 kertaa verkossa. Ranking 3034 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 18 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7781 kertaa
Ulkomaalainen Sokkelo

Ohjaa sokkelo jossa sinun täytyy kerätä kaikki ulkomaalainen vihreitä kolikoita kun yrittää olla syömättä mitä hirviöitä, jotka asuvat sisällä sokkelo. Taitopeli ja ohjaus erittäin koukuttava ja hauska kaikenikäisille.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ulkomaalainen Sokkelo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Ulkomaalainen Sokkelo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ulkomaalainen Sokkelo ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Ulkomaalainen Sokkelo on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ulkomaalainen Sokkelo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ulkomaalainen Sokkelo
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54258
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51469
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42167
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.