Nettipelit

Tiili Sokkelo

Leikur af labyrintti pelit

Tiili sokkelo

Tiili Sokkelo Luokitus: 5/10

Tiili sokkelo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen nettipeli on noin hover alus, joka on löytänyt tiensä läpi labyrintin joka on tehty tiilistä. Sinun täytyy päästä laivaan ja ratkaisemaan pieniä pulmia, jolloin sinun tulee joitakin taitoja. Jotkut niistä vaatii löytää näppäimiä avata tiettyjä ovia tai löytää tietty määrä helmiä avata jollakin muullakin. Löydät myös paljon liikkuvia kohteita joita ei voi koskettaa. Tämä peli on täynnä yllätyksiä. Kokeile ja pidä hauskaa!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7287 kertaa verkossa. Ranking 3194 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 18 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7287 kertaa
Tiili Sokkelo

Sokkelo videopelit ovat videopeli tyylilaji kuvausta käytettiin ensimmäisen kerran toimittajien 1980-luvulla kuvaamaan mitään peliä, jossa koko kentän oli sokkelo. Joskus nopea pelaaja toimia tarvitaan paeta hirviöitä, outrace vastustajan tai navigoida sokkelossa määräajassa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tiili Sokkelo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Tiili Sokkelo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tiili Sokkelo ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Tiili Sokkelo on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tiili Sokkelo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tiili Sokkelo
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54306
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51511
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42207
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.