Nettipelit

Sokkelo Esteet

Leikur af labyrintti pelit

Sokkelo esteet

Sokkelo Esteet Luokitus: 8/10

Sokkelo esteet peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Meidän opettaja määräsi meidät sokkelo täynnä vaarallisia ansoja, meidän on on menossa tapa tähdet, mutta meidän täytyy väistää kaikki esteet että tulemme kohtaamaan, keihäät, nuija kaivoja tai piikki.Hyvin vaaralliselle tielle löytää ulos sokkelo. Ohjeet: Käytä välilyöntinäppäintä kunkin vaiheen peli välillä tähdet tai ohittaa kaivoja.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8888 kertaa verkossa. Ranking 2637 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 40 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8888 kertaa
Sokkelo Esteet

Sokkelo peli, jossa sinun täytyy saada kaikki todisteet ja väistellä esteitä tiellä, katsovat meitä kuin meidän opettaja. Aina otamme este pelata uudelleen viime tarkastuspisteiden.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sokkelo Esteet selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Sokkelo Esteet. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sokkelo Esteet ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Sokkelo Esteet on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sokkelo Esteet että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sokkelo Esteet
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54284
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51494
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42194
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.