Nettipelit

Sokkelo 3D

Leikur af labyrintti pelit

Sokkelo 3d

Sokkelo 3D Luokitus: 6/10

Sokkelo 3d peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen Verkossa peli on toinen 3D aivot taivutin. Liikkua tässä 3D sokkelo ja yrittää päästä ulos ennen kuin aika loppuu. Sinun täytyy avata ovi tehdä lopullista poistumista, joten muista löytää avaimen ensin. Jos sinusta tuntuu, laiska, vapaasti käyttää vasaraa murtaa muurit ... Jos löydät jonkun. Myös yrittää löytää kartan opastaa sinua quest. Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Onnea!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8796 kertaa verkossa. Ranking 3055 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 66 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8796 kertaa
Sokkelo 3D

Sokkelo videopelit ovat videopeli genre kuvaus käytettiin ensimmäisen toimittajat 1980-luvulla kuvaamaan mitä tahansa peliä, jossa koko pelikenttä oli sokkelo.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sokkelo 3D selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Sokkelo 3D. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sokkelo 3D ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Sokkelo 3D on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sokkelo 3D että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sokkelo 3D
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54299
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51507
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42200
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.