Nettipelit

Pyörä Sokkelo

Leikur af labyrintti pelit

Pyörä sokkelo

Pyörä Sokkelo Luokitus: 5/10

Pyörä sokkelo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä sinun täytyy ajaa polkupyörällä ajaa keltainen pallo keltainen maalilinjan. Sinun täytyy valvoa pyörä, ja myös sinun wit, koska ei ole aina helppoa, sinun täytyy käyttää siltoja, teleporters, ja on vain yksi keino päästä tavoitteeseen.Erittäin hauska peli, joka testaa järkeä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11731 kertaa verkossa. Ranking 1747 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 452 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11731 kertaa
Pyörä Sokkelo

järkeä, polkupyörä, nokkeluutta,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pyörä Sokkelo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Pyörä Sokkelo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pyörä Sokkelo ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Pyörä Sokkelo on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pyörä Sokkelo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pyörä Sokkelo
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54284
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51494
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42194
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.