Nettipelit

psykedeelinen sokkelo

Leikur af labyrintti pelit

Psykedeelinen sokkelo

Psykedeelinen sokkelo Luokitus: 3/10

Psykedeelinen sokkelo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Varoitus: älä pelaa jos sinulla on kouristuksia. hauska vähän sokkelo peli, joka vaatii paljon keskittyminen! Ohjeet: ylös, alas, vasemmalle, oikealle nuolia siirtää pallo. Siirry kiemuroissa kerätä powerups ja muita yllätyksiä!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 21827 kertaa verkossa. Ranking 836 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 2566 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 21827 kertaa
psykedeelinen sokkelo

labyrintti, värit eloisia, rikastetaan yllätyksiä, psykedeelinen,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä psykedeelinen sokkelo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään psykedeelinen sokkelo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä psykedeelinen sokkelo ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli psykedeelinen sokkelo on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä psykedeelinen sokkelo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

psykedeelinen sokkelo
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54298
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51506
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42199
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.