Nettipelit

Paeta pimeydestä

Leikur af labyrintti pelit

Paeta pimeydestä

Paeta pimeydestä Luokitus: 1/10

Paeta pimeydestä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Maailmassa täynnä väriä, pimeys vie kaiken, joten sinun täytyy tuoda väriä turvata talletuksia. Napsauttamalla käyttäjä voi siirtyä maali talletuksia kuljettavat maali toisiaan paeta pimeyttä. Valitse talletus maalilla ja valitse sitten Seuraava talletus, pisarat maali jätä ensin mennä toiseen. Voit toistaa tämän niin monta kertaa kuin voit, kunnes pimeys tulee säiliöön.Tavoitteena on tuoda väriä näytön alareunaan, jossa he ovat turvassa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7033 kertaa verkossa. Ranking 3577 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 1.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Arvosana perustuu 46 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7033 kertaa
Paeta pimeydestä

Taitopeli, jossa sinun täytyy paeta musta väri vallitsevaa maailmaa. Värit tallentuvat maali talletuksia. Sinun täytyy tehdä nestevirtauksen säiliön ja ​​toisen. Tippa väriä täytyy mennä paikasta toiseen kunnes saavutetaan valittu turvallisuutta. Pisarat hyppäämällä seuraavaan pisteen siellä tehdään seuraavaan. Levitä päälle pimeys syö maailman. Näyttö ennakot ja täytyy olla nopea liikkeen niin et kiinni ja kaipaan peli.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Paeta pimeydestä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Paeta pimeydestä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Paeta pimeydestä ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Paeta pimeydestä on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Paeta pimeydestä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Paeta pimeydestä
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54298
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51506
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42199
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.