Nettipelit

Olinpaikka Vankityrmä

Leikur af labyrintti pelit

Olinpaikka vankityrmä

Olinpaikka Vankityrmä Luokitus: 5/10

Olinpaikka vankityrmä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Yli Herra huono on tuhoutunut, mutta ennen kuin hän kuoli, hän aktivoituu hänen Vankityrmä itsensä kanssa tuhoavia ajastin. Teillä on minuutti aikaa pelastaa kruunu! WASD tai Nuolinäppäimet siirtyä välilyöntiä kaksikäyttötuotteita pilkkua tai Aika kiertää inventaario

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9466 kertaa verkossa. Ranking 1961 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 300 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9466 kertaa
Olinpaikka Vankityrmä

taikuutta juoma, tallenna kruunu, kiemuroissa,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Olinpaikka Vankityrmä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Olinpaikka Vankityrmä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Olinpaikka Vankityrmä ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Olinpaikka Vankityrmä on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Olinpaikka Vankityrmä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Olinpaikka Vankityrmä
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54284
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51494
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42194
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.