Nettipelit

Mustekala meren alla

Leikur af labyrintti pelit

Mustekala meren alla

Mustekala meren alla Luokitus: 3/10

Mustekala meren alla peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Koukuttava peli suurella grafiikkaa, jossa olet mustekala ui meren läpi oppimisen tehdä asioita hänen lonkerot. Hän rakastuu toinen naispuolinen Rosita väriä ja solmio mustekala ja on jahdata merenpohjaan. Hän tapaa ongelmia, jotka on voitettava esteet, kiviä, että tiellä. Se pelataan hiirellä ja näppäimistöllä sekä piirustukset itse peliin annat ohjeita opetella hallitsemaan mustekala.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6542 kertaa verkossa. Ranking 3682 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 44 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6542 kertaa
Mustekala meren alla

Eri sokkelo kuin se kehittyy meren alla ja tämän liukas vaikutus uida veden, ja hyppää pois vedestä. Epäilemättä tämä peli rentoutumiseen tuntia, koska se on erittäin riippuvuutta, ja on hyvin taitava. Se on varmasti yksi pelataan pelejä verkossa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Mustekala meren alla selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Mustekala meren alla. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Mustekala meren alla ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Mustekala meren alla on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Mustekala meren alla että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Mustekala meren alla
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54296
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51501
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42196
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.