Nettipelit

neliö Sokkelo

Leikur af labyrintti pelit

Neliö sokkelo

Neliö Sokkelo Luokitus: 4/10

Neliö sokkelo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Erittäin addiktoiva peli perustuu labyrintti palapeli, jonka tavoitteena on liikkumavaraa pelaaja kohti saapuu Valmis alueella. Kuitenkin eri seinät ja muut esteet seistä teidän ja voitto ... Teoriassa, että peli on yksinkertaisesti riitä. Käytä nuolinäppäimiä liikkumaan Sininen neliö kiinni viheralueeksi. Kuitenkin, kuten aina, se ei ole koskaan niin yksinkertaista! Voi Palautusviestin pois mustat seinät, mutta punaiset seinät tapan sinut, etkä voi ohjata kevyen sinisen jään. On olemassa monia muita esteitä, se on teidän tehtävänne on selvittää, mitä tehdä niiden kanssa. Onnea, tarvitset sitä!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 15496 kertaa verkossa. Ranking 1211 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 1028 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 15496 kertaa
neliö Sokkelo

esterata, polku neliö, neliö sokkelo,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä neliö Sokkelo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään neliö Sokkelo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä neliö Sokkelo ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli neliö Sokkelo on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä neliö Sokkelo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

neliö Sokkelo
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54253
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51464
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42160
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.