Nettipelit

Meeblings Pelastaa

Leikur af labyrintti pelit

Meeblings pelastaa

Meeblings Pelastaa Luokitus: 6/10

Meeblings pelastaa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ilmainen verkossa peli, jossa sinun täytyy herätä järkeä. Sinun täytyy pelastaa poistua oranssi Meeblings käyttämällä muita Meeblings heidän taitojaan. Sininen hylkii, keltainen houkuttelee, pinkki muutos vakavuuden, punainen palaa maahan alleen, vihreä kasvaa kolme lehteä, ja harmaa sähkön päälle ja pois. Hauskaa käyttää näitä taitoja hallita saamaan näytön Meeblings appelsiinit kautta julisteita "Ulos"

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8431 kertaa verkossa. Ranking 2871 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 80 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8431 kertaa
Meeblings Pelastaa

Tämä peli sokkelo luokassa on myös palapeli tai arvoitus peli, jossa sinun täytyy käyttää tiedustelutietoja selvittää, mitä tehdä siirtää tasolle. Olla vaikeaa, jos lopetat hetkeksi ajattelemaan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Meeblings Pelastaa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Meeblings Pelastaa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Meeblings Pelastaa ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Meeblings Pelastaa on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Meeblings Pelastaa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Meeblings Pelastaa
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54297
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51502
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42196
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.