Nettipelit

Labyrinth karkkia

Leikur af labyrintti pelit

Labyrinth karkkia

Labyrinth karkkia Luokitus: 3/10

Labyrinth karkkia peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Klikkaa taulukot pallon ulkomaalainen sisällä liikkua. Sinun täytyy tehdä pallon ulkomaalainen nilkkasyötön kaikilla tasoilla ja kaikki läpi. Sinun täytyy kerätä kaikki mahdolliset karkkia matkan varrella. Klikkaa ruuvit pöydät nämä liikkuvat ja lopettaa siirsivät pallon hänen tielleen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6791 kertaa verkossa. Ranking 3657 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 46 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6791 kertaa
Labyrinth karkkia

Ulkomaalainen pallon sisällä ja on otettava kiertueen sokkelo. Sinun täytyy auttaa pallo kaikki läpi ja kerätä kaikki mahdolliset karkkia matkan varrella. Sinun täytyy klikkaa taulukoihin liikkua oikeaan suuntaan niin, että pallo voi jatkaa matkaa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Labyrinth karkkia selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Labyrinth karkkia. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Labyrinth karkkia ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Labyrinth karkkia on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Labyrinth karkkia että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Labyrinth karkkia
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54284
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51494
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42194
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.