Nettipelit

Kolmiulotteinen Sokkelo

Leikur af labyrintti pelit

Kolmiulotteinen sokkelo

Kolmiulotteinen Sokkelo Luokitus: 6/10

Kolmiulotteinen sokkelo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, tavoitteena on kerätä kaikki kultaisia ​​elimissä. Nuolinäppäimillä liikkua 3D-maailmassa, ja käyttää ja D näppäimiä puolelta toiselle. Eri värit sokkelo on hämmentävä, mutta kultainen väri elimet tekevät niistä erotettavissa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8100 kertaa verkossa. Ranking 3206 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 128 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8100 kertaa
Kolmiulotteinen Sokkelo

Sokkeloihin ja sokkeloista, jotka ovat kolme ulottuvuutta ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin löydät tosielämässä, ja se on yksi syy ne ovat hauskoja.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kolmiulotteinen Sokkelo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Kolmiulotteinen Sokkelo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kolmiulotteinen Sokkelo ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Kolmiulotteinen Sokkelo on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kolmiulotteinen Sokkelo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kolmiulotteinen Sokkelo
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54248
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51461
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42156
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.