Nettipelit

Hullu Sokkelo

Leikur af labyrintti pelit

Hullu sokkelo

Hullu Sokkelo Luokitus: 5/10

Hullu sokkelo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa peli on noin pyörivä sokkelo, jossa ei voi koskettaa seiniä tai muuten menetät elämän. Sinun täytyy osoittaa hiirellä suuntaan haluat pikku UFO mennä. Lähempänä hiiren kursori on UFO, hitaampi se menee, joten varo pulssi ja päästä maaliin tässä hullussa pyörivän sokkelo!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8632 kertaa verkossa. Ranking 3109 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 54 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8632 kertaa
Hullu Sokkelo

Kehitä taitojasi ratkaisemalla tämän vaikean sokkelo jossa lisäksi ajattelu, sinulla on oltava paljon pulssin käteen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Hullu Sokkelo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Hullu Sokkelo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Hullu Sokkelo ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Hullu Sokkelo on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Hullu Sokkelo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Hullu Sokkelo
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54299
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51507
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42200
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.